Ellas nya titel: RLD N

Vilken fantastisk dag det har varit! Det kändes lite som “vad i helvete har jag gett mig in på” när klockan ringde 6:30 i morrse. Men jag tog mig upp, gjorde mig iordning och åkte iväg mot Kistamässan. Väl där var det bara att anmäla sig, gå banvandring och sen var hela dagen igång! På många sätt en inte så händelserik dag, men en dag som gav många fina resultat och fina minnen! I slutändan spenderade jag 8 timmar på mässan med att själva tävla och kolla på mina fina vänner.

Först och främst, ett jättestort grattis till Josefina och Fendi samt Elin och Blaze som båda tog titeln RLD N! Och ett jättestort grattis till Hampus och Busa som tog sitt andra kvalificerade resultat!

Screenshot_2016-01-04-13-28-56-1-1

För Ella visade sig dagen kamma hem guld! Guld x2 dessutom. Vi följde resultaten live under dagen. Här är Ellas första bana:

Alltså, gud vad jag är st1olt över den rundan! Jag blir tårögd av att kolla på den. Hon går så otroligt fint! Följsamt, någorlunda alert (tillräckligt). Lyssnar bra och följer med. Domare på denna bana var Katarina Strömberg och vi fick kommentaren “Rallymässigt skitsnyggt!”.

Här är Ellas andra bana:

Även denna runda tycker jag är riktigt, riktigt bra! Den har lite sämre flyt i början än vad den första hade och det tog ett litet tag för oss att komma in i det – men när vi gjorde det så blev det riktigt bra! Fint, följsamt, roligt! Carola Hags kommentar på den här banan var “Snygg runda med samspelt ekipage. Lycka till i Fortsättningsklass”.

Och det är precis dit vi är på väg! Ska bara bestämma när och var som debuten ska ske och innan dess ska vi träna lite snurrar, hopp och frestelser.

This entry was posted in Ella, Tävling.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*