En ny chans

Här har det ekat väldigt tomt det senaste… året. Inte mycket blir skrivet och i ärlighetens namn så blir inte lika mycket gjort som det blev förr. Livet har verkligen förändrats på ett år. Till det bättre på många sätt, men inte på alla.

Men för att inte älta det hela utan sätta igång och skriva lite mer igen, så tänker jag börja med dagens aktiviteter.

Efter en otroligt mysig middag igår med goa vänner och sovmorgon idag då jag sov till 9:30 (när hände det sist?) så blev det en lång frukost. 13 mötte jag upp Jenny i skogen och framåt 14/15 slöt Hampus, Jonas och Pia upp med oss. Det blev en eftermiddag med massa spår och porträttfotografering av alla hundarna!

Ella gick som en klocka i spåret! Jenny hade lagt ett spår med en del klurigheter och vinklar, och Ella tyckte det var superkul! Markerade alla pinnarna perfekt, fint tempo. Ett tapp eller två, men hon jobbade riktigt fint. Så himla skoj att spåra med den lilla bruna, allt bara rullar på! Superfint upptag och bra spårarbete. Vad mer kan man begära?

Även Datcha fick sig ett spår under dagen och hon arbetade riktigt, riktigt bra. Tappade på ett ställe och en del muskler fortfarande men hon jobbade på och hittade (typ) hela vägen. Kul att känna att hon inte bara springer i skogen med näsan högt längre utan att hon faktiskt har tagit ned den ett par decimeter och kan jobba med den riktigt lågt.

 photocrati gallery

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *