Fotograf och hundägarinstruktör

Fotograf och hundägarinstruktör

Vid sidan av det vanliga arbetet driver jag eget företag i vilket jag erbjuder fotografering samt hundägarinstruktör.

Vill du föreviga din hund (och dig själv?) på fotografi? Porträtt och/eller in-action?

Vill du ha hjälp inom olika typer av hundträning?

Innehar F-skatt.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”10″ exclusions=”89,81,85,78,84,80,88″ sortorder=”77,79,86,83,87,82,89,81,85,78,84,80,88″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”660″ gallery_height=”440″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”2″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Fotograf

Sedan 2012 har jag fotograferat och fokuserat på att fotografera hundar – både porträtt och i rörelse. Jag har erfarenhet och kunskap om en rad olika hundsporter vilket gör att jag vet vad jag ska fokusera på inom respektive sport och hur bilderna kan bli så bra som möjligt och visa på hundens, förarens och sportens bra sidor.

Om du är intresserad av att boka mig som fotograf, tveka inte att höra av dig. Jag nås lättast via sternerxx@gmail.com. Berätta lite om dig själv, vad du vill ha för bild och gärna ungefär när i tiden. Priset ligger på 800 kr per timme och då fotograferar vi på önskad plats (eller flera) i en timme efter vilken ni får välja ut fem bilder som skickas digitalt efter redigerade. Vill ni köpa till fler bilder kostar dessa 100 kr/st.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”11″ sortorder=”90,93,91,92″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Hundägarinstruktör

2010 flyttade Datcha in till mig och mitt hundintresse har sedan dess växt lavinartat. Med min utbildning till lärare i ryggen, samt mitt intresse för hund och att lära mig mer har jag sedan 2013 hjälpt ekipage att utvecklas inom flera olika grenar. 

Jag håller framförallt kurser via Uppsala Brukshundklubb, men önskas kurser på annan ort teller privat så kommer jag gärna till er. De sporter jag framförallt håller kurser inom är:

  • Rallylydnad
  • Tävlingslydnad
  • Bruksspår

Jag har tränat och tävlat hund sedan 2010 i grenarna rallylydnad, lydnad, bruksspår, brukssök, freestyle, heelwork to music samt IPO. Jag har gått ett flertal kurser med mina egna hundar för att lära mig de olika grenarna – kurser båda givna på lokalklubbsnivå samt av erfarna och erkända hundinstruktörer. De hundar jag har, de ekipage jag tränat och de kurser jag gått har gett mig en stor variation av redskap för att hitta lösning på en mängd olika problem som ni som ekipage kan ha. Det viktigaste för mig i all sorts träning är glädjen och jag anser det otroligt viktigt att både hund och förare känner glädje i sin träning. Min bakgrund inom pedagogik gör att jag även har en stor förståelse för vikten av att vara tydlig samt lägga upp en bra plan med en genomtänkt strategi för inlärning.

Jag har även utbildat mig själv till funktionär inom olika grenar och är idag auktoriserad:

  • Rallylydnad – skrivare
  • Rallylydnad – tävlingssekreterare
  • Rallylydnad – domare
  • Tävlingslydnad – tävlingssekreterare
  • Tävlingslydnad – tävlingsledare

Om du är intresserad av att boka mig som hundägarinstruktör, tveka inte att höra av dig. Jag nås lättast via sternerxx@gmail.com. Berätta lite om dig själv, vad ni vill ha hjälp med och ungefär när i tiden. Priset ligger på 400 kr per timme (plus reseersättning). Vid längre kurser eller helger, kontakta mig för offert.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]