Freestyle start och debuter i HtM

Novembers andra två debuter var i HtM 1 för båda tjejerna. Datcha startade även FS1 med ett nytt program. Det var på våra egna tävlingar som UHU arrangerade i Knivsta Hundsportcenter. Så himla bra arrangerat av Julia och Clara, det låter kanske fel att säga att jag är stolt över dem men jag ÄR stolt över hur bra vår klubb är på att arrangera tävlingar! Det är så kul att se och vi får så mycket beröm!

IMG_9016

När jag visste att jag skulle vara med på tävlingen så tänkte jag att Datcha måste ju få köra FS1 eftersom vi redan har en uppflytt där. Och HtM kändes ganska lätt i och med att vi har två positioner. Så slängde ihop ett program där också. Och varför ska inte Ella få göra något när Datcha gör det? Så hon fick också starta Tänkte att hon kan ju fot, så varför inte slänga ihop ett litet program med det?

Ja, och det gick ju rätt bra faktiskt! Datcha tog sin andra uppflytt i FS1 på 24,10 poäng. I HtM1 missade vi det med 0,05 poäng vilket var lite surt, men så kan det gå. Nästa gång så tar vi det istället! Däremot slog Ella på stort! 26,10 poäng, uppflytt och vinst fick vi ihop! Så otroligt stolt över båda mina fina tjejer!

Ella HtM1

“Stålande musiktolkning. Fantastiskt samarbete, riktigt teamwork. Härlig utstrålning. Fin programvariation. Snyggt!!”

“Mycket snygg början och finfin tajming! Håller positionen riktigt bra, några tapp. Skulle önska fler positioner för högre poäng.”

Datcha HtM1

“Bra variation i programmet, håller mestadels position men är vid ibland och går snett i någon sidförflyttning. Skulle önska lite mer glädje och attityd från Datcha, ha ännu lite roligare på planen. Då tror jag både musiktolkningen och innehållet gör sig ännu bättre. Fin koncentration och bra samarbete mellan er. Lycka till.”

“Fint samarbete och kontatk. Snyggt byte höger fot -> vänster fot. Skulle önska mer variation, antingen fler positioner eller mer variation i de två du har. Skulle önska längre program för högre poäng.”

Datcha FS1

“Fin start med dig sittande och snyggt vinkande. Bra frontposition. Mycket charmig hund. Bra koreografi. :)”

“Det syns att ni trivs tillsammans. Fint program som kommer att bli ännu bättre när det blir lite längre.”

This entry was posted in Datcha, Ella, Freestyle, Tävling.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*