Kulturernas Karneval

Under helgen som gått gick Kulturernas Karneval i Uppsala av stapeln. Det är karnevalståg och evenemangstorg, uppträdanden på scen och ja.. lite allt möjligt. I år är UHU där och ställer ut – pratar hund, informerar, visar tricks och massa smått och gott. Igår var jag där med tjejerna tillsammans med Elina och hennes golden Ronja. Vi satte upp tältet och gjorde iordning allt och väntade sedan på folket. Det kom en del folk som frågade vilka vi var, vi pratade lite hund och informerade om klubben.

Jag är helt lyrisk över hur duktiga tjejerna var. Det var stundvis svårt att hålla hälsningarna från alla barnen under kontrollerade former – de kom för snabbt fram och vi hann inte riktigt stoppa alla. Det verkade som att barnen och föräldrarna tänkte “om någon annan redan klappar, då borde det inte vara något problem att jag också gör det”. Men tjejerna bara njöt av uppmärksamheten och när barnen frågade om de kunde få göra tricks med hundarna så fick de några leversnittar som tjejerna gladeligen gjorde både det ena och andra för. Toppentjejer! Vilken miljöträning det blev också! Trummor, barn, musik, grillad mat… Allt möjligt! Och tjejerna bara fann sig i det. Var lugna, stabila och trygga. Sov bitvis och skötte sig som sagt EXEMPLARISKT. Riktigt stolt matte!

IMG_1392 IMG_1402 IMG_1405 IMG_1406 IMG_1411 IMG_1415 IMG_1425 IMG_1435 IMG_1448 IMG_1456 IMG_1486 IMG_1492

This entry was posted in Fotografi, Hundliv, Uppsala Hundungdom.

2 Comments

  1. Leela 28 maj, 2014 at 14:22 #

    Min son (11 år) tyckte det var det bästa inslaget. Han har hundskräck och fick hjälp att våga klappa en snäll hund. Tack!

  2. Elin och Billy 27 maj, 2014 at 10:27 #

    Gud vad roligt det låter, och vad duktiga vovvarna är! Jättefina bilder =)

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*