Lydnadskurs på UHU

Livet rullat på väldigt fort just nu och hemsidan och bloggen hinns inte riktigt med. Stunderna är färre och färre där jag har tid att sätta mig ned och skriva och reflektera över träning och livet. De lugna stunder tar jag hellre en tupplur och vilar. Nya jobbet som gymnasievikarie på 60 % tar mycket energi och jag känner mig så lycklig lottad att jag har fått den här chansen – att börja träna mig i mitt nya yrke en stund innan. Det är också mycket svårare att ta över från en lärare och överlämna till en annan än det kommer vara att få en helt egen grupp att undervisa under ett helt år – men det gäller att göra det bästa som går.

Jag har också fått ett uppdrag som instruktör för hundelever på ett annat gymnasium. Tre timmar i veckan ska jag undervisa två elever i appellklass och sök. Det blir minst sagt en rolig vår!

Till det tränar och tävlar vi vidare. Datchas debut i lydnadsklass 3 ska jag skriva om så snart som möjligt. Igårkväll drog jag, Michelle och Pia igång en nybörjarkurs i lydnad. 12 ekipage på tre instruktörer och fyra gånger att försöka täcka in alla moment – det lär bli svettigt men redan nu känns det som att gruppen är hur kul som helst och att det kommer bli fyra fantastiska gånger! Det är en ganska jämn grupp åldersmässigt på hundarna. Igår när vi satt och skulle planera kommande tillfälle insåg vi hur mycket vi vill få med och hur lite tid vi faktiskt har. Men i slutändan tror jag det kommer bli toppen – vi har mycket kunskaper att dela med oss av och jag hoppas innerligt att vi kommer kunna hjälpa alla deltagarna så de får med sig inspiration, tankar, idéer och massor av pepp inför fortsatt träning!

IMG_5338

This entry was posted in Okategoriserade.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*