Midsommar 2015

Iår blev det ingen vanlig midsommar för min del – inte så som jag alltid har firat den med midsommarstång och sillunch. Nej, i år blev det lite annorlunda men ändå helt perfekt.

Pojkvännen kom till Uppsala i torsdags och vi passade på att mysa hemma tillsammans – äta middag och kolla på film. Into the woods blev det, ingenting jag rekommenderar. Själva midsommarafton spenderades med sovmorgon, långpromenad tillsammans med Pia och gänget och sedan snabbt hem för powernap och dusch innan vi skulle tillbaka till Pia. Kvällen spenderades sen med Pia, Jimmy, Camilla, Frida, Naozad, Martina, Mats och Nicklas. Vi åt god middag, lekte lekar, åt efterrätt och pratade inpå småtimmarna.

Planen för lördag sen var att träna hund på BK. Mitt humör var inte på topp och när Nicklas är i Uppsala vill jag gärna spendera så mycket tid som möjligt med honom så det blev bara lite drygt två timmar för mig på BK i lördags, men vi hann träna lite och jag hann fota lite. Ella fick köra lite dirigeringsapportering, fjärr och vittring. Jag märker verkligen hur tydligt som helst hur mitt humör smittar av sig på vår träning! Så det blev inte alls så mycket igår, utan vi lallade mest runt och tittade på de andra.

Resten av lördagen var vi i princip bara hemma. Lyssande på gamla 90-tals låtar, tittade på Rock of Ages och bara mös tillsammans. Kvalitetstid delux. Idag var jag iväg en snabbis och kollade i affärer utan att hitta något efter att Nicklas åkt hem. Kvällen avslutades på BK tillsammans med Frida och träning. Mådde konstigt på vägen ut dit, men det försvann snabbt och jag blev mer och mer pepp på träningen. Det slutade med att det blev ett riktigt bra träningspass – men det tar vi i ett annat inlägg! Nu bjuder jag på lite bilder från helgens träning!

 photocrati gallery

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *