Nästa kapitel i livet

Den 26 augusti känner jag att nästa kapitel i livet är helt startat. Då är jag klar med föregående kapitel och blickar fram emot ett nytt, okänt kapitel. Sist det var såhär tydligt var i januari 2010. Då flyttade jag till Luthagen, jag började studera till lärare och jag startade ett helt nytt liv – borta från vänner och familj, med nya utmaningar. Jag kände mig lite vuxen, det minns jag. Men det är inget emot vad jag känner nu.

Den 26 augusti får de nya ägarna tillträde till min fina lilla lägenhet i Luthagen. Två dagar tidigare får jag tillträde till min nya tvåa i Sala Backe. Den 26 augusti kommer jag ha varit fast anställd på Jensen Gymnasium i Uppsala i drygt ett halvår. Jag kommer ha tagit min examen, jag har fått min legitimation, jag står som ensam ägare till lägenheten, jag tar lånen helt själv och jag lämnar studentbostaden jag haft i fem och ett halv år. Det blir helt enkelt verkligen ett nytt kapitel i mitt liv.

Hitintills har 2015 inneburit så många bra saker och så många förändringar. Det finns en förändring kvar som jag hoppas på under hösten – men förutom den så får det gärna räcka. Jag har nog aldrig mått så bra som jag gör (i alla fall psykiskt, har aldrig varit så sjuk som jag varit det här året) och jag har aldrig varit så lycklig som jag är. Det är många variabler som gör det, och jag är glad för varenda en av dem.10980730_10152819320001863_8677070905287321770_n

Flytten upplever jag nu kommer innebära många förändringar bara den. Inte bara 40 kvm till, ett par rum extra, lite längre resväg till jobbet, en ny stadsdel att utforska och annat som kommer rent praktiskt med lägenheten. Nej, det jag syftar på är mer allt runtomkring. Jag har tackat nej till många uppdrag under hösten för att kunna fokusera på mig och mina hundar. Jag vill komma igång med träning av mig själv och leva lite bättre. Av en enda anledning; jag vill må bättre fysiskt. Jag vill inte behöva gå upp på morgonen av ryggvärk. Jag vill inte vara orolig för att ta långa promenader för att knäet kanske inte håller. Jag vill känna mig stark igen. Jag vill också komma igång med träningen och tävlandet tillsammans med tjejerna igen. Ella ska starta högre, förhoppningsvis, igen under hösten. Jag har ingen aning om hur vi ligger till momentmässigt där, men jag hoppas innerligt på en uppflytt under hösten. Vi ska också ladda inför en start i elitklass lydnad, som nog lär bli framåt november. Datcha vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på med. Det finns en freestyle/htm tävling i oktober jag är lite sugen på. Men annars ska jag nog försöka ladda om och se om vi kan ta oss igenom lydnadsklass 3. Men framförallt ska vi satsa på att lära oss alla hindrena i agility. Kontaktfälten ska läras in och slalom ska vi träna hårt på.

Det blir helt enkelt en spännande höst och med lite nytändning i livet på alla möjliga plan så kanske även hemsidan och bloggen kommer få sig en nytändning med träningstänk, planer och annat smått och gott. Jag hoppas på det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *