Nattävling på ÖBK

Ja, inte är jag riktigt klok som anmäler mig till en nattävling med första samlingen 22:00. Men jag var i alla fall inte ensam om att vara galen som anmälde mig, utan vi var väldigt många.

Ella fick gå i MKL C och D, båda för Lottie. Båda banorna kändes bra på pappret och när vi gick dem – bra moment, kul byten och smidighet i hela banan. Vi fick lite problem på två moment – på “stå-sitt-ligg” framför hakade hon upp sig på något och blev lite spak, och sedan på “sättande under gång” följde hon med när jag började gå runt, men satte sig sen. Det hela slutade med 95 poäng! Jag är så stolt, för jag tycker banan gick riktigt fint i övrigt!

Den andra banan var väldigt lik den första, och vi fick samma problem på “stå-sitt-ligg”. Den här gången blev hon lite mer spak (inget jag märkte utanför på samma moment) och det gjorde att hon satte sig en gång för mycket. Det slutade då med 88 poäng, som jag ändå är otroligt nöjd med. Visst, jag vill upp på 95 och uppåt för SM-kvalet, men med tanke på hur spak hon var och hur trött jag var så är jag riktigt nöjd. Jag känner framförallt att det bådar väldigt gott inför helgens två starter!

This entry was posted in Ella.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*