Nu laddar vi om!

Efter en hel sommar som i princip gått åt till U-SM, med planering och allt annat, tillsammans med resa Sverige runt på läger så känns det faktiskt riktigt skönt att vi är i mitten av augusti och livet börjar bli sig likt igen. Jag har just nu två tjejer som är väldigt ur form fysiskt. Det har varit en slappar-sommar delux hemma hos oss, framförallt beroende på att matte är väldigt lat och själv inte klarar värmen så bra. Så promenaderna har varit ett nödvändigt ont och vi har njutit av att hänga på föräldrarnas tomt.

Men med Ellas skendräktighet så funkar det inte längre. Hon är så konstig hon kan bli. Vill inte hänga med ut på promenad, blir rätt när jag slår smörknivar mot varandra och är allmänt seg. Inge rolig alls med andra ord! Så nu kör vi igång projekt “få tillbaka formen” som inleds med att vi sätter igång promenaderna och cykeltrurerna igen och träningen så smått.

I och med hennes tråkighet känner jag inte att vi kommer hinna bli klara inför högre klass till Rasmästerskapet. Jag har därför valt att lägga ned det och istället sadla om och satsa på lydnaden. Vi kommer absolut fortsätta träna brukset, men med ett tydligare mål på lydnadstävlingar framöver så satsar vi på det istället nu. Datcha hoppas jag att hon tar RLD M på lördag, och sen ska vi lägga om fokus även här till lydnaden med lite inslag av freestyle.

Ikväll däremot var vi iväg på klubben med Frida och tränade agility. Inte agilityagility riktigt, utan vi tränade hoppteknik. Mina tjejer visade att detta var något de verkligen behövde… Och att vara snygg på foto samtidigt – det gick helt enkelt inte!

IMG_2130 IMG_2119 IMG_2096 IMG_2088 IMG_2074 IMG_2062 IMG_2049 IMG_2045 IMG_2044 IMG_2038 IMG_2032 IMG_1975 IMG_1974 IMG_1962 IMG_1952 IMG_1899

This entry was posted in Datcha, Ella, Fotografi, Hundar.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*