Nyårslöfte

Mycket snack om mål och liknande här nu, men det är ju sådana tider – ni får hålla till tåls! Det är tider då inspirationen och motivationen till att leva bättre och komma igång i teorin är stor – sen fallerar den kanske lite i praktiken.

Jag gillar som sagt att ha mål för att de går att utvärdera och de går att följa upp. Och för att de inte är måsten. Ett nyårslöfte däremot, det ska man ju hålla för det är ett löfte! Ni kan andas ut, jag har inga löften angående hundarna: förutom att vi ska ha kul, ta det lugnt och njuta mycket av livet på alla olika sätt.

Jag har ett nyårslöfte, och det gäller mig själv. Mitt nyårslöfte 2014: skämma bort mig själv mer.

Och då inte genom roliga hundkurser eller promenader i skogen – det är också att skämma bort mig själv men den typen av skämma bort mig själv gör jag redan. Nej, det handlar om att köpa mer kläder som jag tycker är snygga bara för att de är snygga och inte för att jag egentligen behöver dem. Gå mer på bio. Unna mig en riktigt gott doftande lotion eller duschkräm. Unna mig stunder att bara sitta och fixa manikyr, utan egentlig anledning. Unna mig onödiga smycken som jag kanske inte kan använda så ofta. Helt enkelt: UNNA mig mer saker. Och där ingår även att träna lite mer. Ska finura på ett mål angående min egen träning och återkommer kring det.

Jag har redan börjat unna mig. Var inne på Vila här i Heidelberg (Tyskland) – hittade en snygg och mysig tjocktröja och slog till direkt. Det är så det ska vara!

Bara det faktum att jag inte har en egen kategori här på hemsidan säger en del om att jag kanske borde lägga lite mer tid på mig själv?

This entry was posted in Elisabeth and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*