Cherberos D’Ace

Cherberos D’Ace

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”2″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

MERITER

Läs mer här

Utställning

CK på valputställing, Excellent på juniorutställning

Lydnad

Uppflytt startklass

Bruks

Gk appellklass

 

 

SE21335/2017
Holländsk herdehund
f. 2017-02-19
Guldbrindle
Mankhöjd: 60cm
Vikt: 30kg
HD: B/C
ED: u.a.
Genomfört MH med 1a på skott

Varken Datcha eller Ella var speciellt planerade. Livet klaffade på många plan när jag kom på idén att köpa både Datcha och Ella, och Ace var inget undantag. Under lång tid hade jag inte känt någon längtan eller haft en tanke på egen valp, men så på sportlovet när jag bara hade Ella att träna med kände jag att jag nog allt var sugen på en ny valp. Sommaren 2017 skulle passa perfekt som valpsommar och så började letande efter en valp!

Bara några dagar tidigare hade Isa på kennel Cherberos fått ett gäng valpar och efter prat med uppfödarna, familjen, vännerna och en del funderande kändes det perfekt. Flocken skulle utökas med en liten holländare, en liten Ace.

7 januari 2018 åkte Ace in akut till Ultuna. Han hade då haft feber en dag och varit väldigt hängig. Ace spenderade två nätter på Ultuna och när han äntligen fick komma hem var det med diagnosen SRMA = hjärnhinneinflammation. Våren 2018 fokuserade vi på att han skulle återhämta sig. I början fick han höga doser kortison som vi kunde minska på successivt. Vi tränade och försökte ta det lugnt och njuta av att han var så pass frisk och pigg. Återhämtningen gick bättre än jag kunnat hoppas och vi kunde hela tiden minska kortisonet. Den 17 maj fick han sista dosen kortison och efter det har han fortsatt vara glad, pigg och förjävlig på sitt underbara sätt.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]