Dakota

RLDN RLDF RLDA RLDM LPI LPII FD1 Dakota

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”7″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

MERITER

Läs mer här

Lydnad

LPI, LPII

Rallylydnad

RLD N, RLD F, RLD A, RLD M

Freestyle

FD1

Heelwork to Music

Uppflyttningspoäng klass I

 

TAVLIC002759
American staffordshire terrier/Rottweiler/Schäfer/Labrador
f. 2010-03-04
Brindle
Mankhöjd: 57 cm
Vikt: 30 kg

I många, många år längtade jag efter en hund. Föräldrarna sa alltid att det var något jag fick köpa när jag flyttat hemifrån, att det inte skulle fungera med att ha en hund hemma hos dem. Så då när jag flyttade till Uppsala för att börja studera kom tankarna tillbaka på en gång. Jag började kolla på raser och läsa på lite grann, men insåg rätt snabbt att det smartaste skulle vara att vänta och se hur mycket skola jag skulle ha. Hade jag tid för en hund?

Sommaren 2010 bestämde jag mig för att jag hade tid för en hund. Dels för att jag inte har så långa skoldagar men framförallt för att jag skulle vara ledig hela sommaren. Då jag inte hade några tävlingsambitioner överhuvudtaget tittade jag runt på Blocket och hittade där en kull med blandrasvalpar. Jag tog med mig två kompisar dit och tittade på valparna och bestämde mig sedan: jag skulle ha en av dem, nämligen lilla Dakota.

Den 13 juni 2010 åkte jag och pappa och hämtade hem henne och jag har aldrig ångrat mig. Hon är mitt hjärta, mitt allt som får prova på så mycket med mig i den takt som jag upptäcker hundlivet. Hon är en pussgris som gärna vill hångla med allt och alla, en kelgris som älskar att gosa med alla och hon hänger gärna på det matte vill göra.

Datcha bevisar gång på gång hur duktig hon är. Det är envis tjej som gör det hon själv vill. I vissa situationer är hon otroligt känslig för vad jag känner och vill, i andra kunde hon inte bry sig mindre. Att få ha denna tjej hos mig har inneburit så otroligt mycket i mitt liv och jag har henne att tacka för väldigt mycket. Vi har kommit längre än jag någonsin trodde och jag är nyfiken på vad vi tar oss för kommande år tillsammans.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”8″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]