El Merino’s True Stuff

LPI LPII LPIII BH RLD N RLD F RLD A
SE RallyCH SE LCH El Merino’s True Stuff SphI

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”5″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Meriter

Läs mer här

Lydnad

LP1, LP2, LP3
SELCH
Guldmedaljör lydnadsklass 3 U-SM 2015

Bruks

Godkänd högre klass spår
Rasmästare i lägre klass spår 2013

IPO/BSL/FH

Godkänt BH-prov

HtM

2x uppflyttningspoäng klass 1

Freestyle

Uppflyttningspoäng klass 1

Rallylydnad

RLD N, RLD F, RLD A, SE RallyCH

 

SE19089/2012
Australian Shepherd
f. 2012-02-03
Röd, vit & tan
Mankhöjd: 47 cm
Vikt: 17 kg
HD/ED: A/u.a.
Ögon: u.a. 2012-03-30
Genomfört MH med 1a på skott
Liten blir stor

Tillsammans med Datcha fick jag upptäcka hundvärlden och vilka sporter jag tycker är roligast. Med henne insåg jag att brukset är något som jag vill syssla med och där föddes längtan efter en brukshund att tävla med. Ella blev svaret på den önskan.

Jag kikade runt på kennlar i nästan ett halvår innan en instruktör och vän tipsade mig om en kull söder om Stockholm. Jag kontaktade uppfödaren och hälsade på. Det visade sig att de hade en liten röd tik som skulle ut på foder till en bruksintresserad. För mig var det helt perfekt! Än idag är jag otroligt glad över att jag fick förmånen att bli fodervärd för Ella.

Den 31 mars 2012 hämtade jag och pappa hem Ella från kennelmamma Ewa på El Merino’s. Enligt Ella själv är hon världens mittpunkt och allting kretsar runt henne. När hon inte får vara med blir hon väldigt olycklig och hon är en mästare på att klämma sig in mellan mig och Datcha för hon vill vara med och mysa.

Ella är superhärlig att träna och går in med en toppattityd i allt. Hon kör på i sin takt och trots att vi skämtar om att hon bara har en hjärncell så lär hon sig riktigt fort. Hon är framåt, social och lekfull. Hon är världens mysigaste lilla tjej som landat ordentligt och som vi nu får se vad vi tar oss för. Oavsett så har vi kul i allt vi gör och kör på med det som vi känner för!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”6″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]