Peppig rallyträning!

IMG_5002

Om typ 1,5 månad ska jag och Datcha ut på tävlingsbanorna igen och köra rallylydnad på U-SM. Kom i förra veckan på att det kanske kan vara bra att träna lite banor? Så kontaktade mina fina vänner som också tränar rally och bjöd över dem till Uppsala för lite träning. Planen var att ställa upp en mästarklassbana, alla skulle få gå tävlingsmässigt och så filmar vi och avslutar med fika och att vi kollar på filmerna tillsammans.

Det blev en otroligt mysig kväll! Härligt att umgås med fina vännerna och Datcha gick … så otroligt bra! Hon var peppig, glad, energisk… Ja, vi hade helt enkelt otroligt roligt! Jag låter filmen tala för sig själv.

Det var helt enkelt en jättebra kväll! Det kändes lite som att uppladdningen att fokusera på detaljerna och träna dem var riktigt bra! Ska fortsätta med den taktiken och finslipa specifika moment inför nästa träning med rallygänget. Det vi ska träna på (som jag insåg efter det här) är;

  • Konskicket
  • Sitta framför – tre steg bakåt (att bibehålla rakheten)
  • Bärande av föremål (matte måste träna på att ta föremålet)
  • Starterna – att ha peppen från början.

Men jag är så otroligt, otroligt lycklig efter den här träningen! Går lite som på moln hemma över min charmiga, fina, och otroligt älskvärda blandras!

photocrati gallery

1 tanke kring ”Peppig rallyträning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *