Sämsta tävlingen ever

Jag låter filmen tala för sig själv till en början.

Ja, som ni ser så var det inte mycket som gick rätt. Någon typ av ny ofokus i fria följet, sättandet var visserligen bra, inkallningen seg och sen gick det bara utför. Men jag är grymt stolt över mig själv som ändå kunde gå in med, till en början, siktet inställt på 1a pris, och när det sen började gå så pass mycket söderut att vi inte skulle få ett 1apris passade jag på att belöna upp och ha kul istället.

Jag kommer inte lägga ut protokollet med kommentarer, kan säga att det enda vi fick betyg på var platsliggning, sitt i grupp, fria följet, sättandet, inkallningen och hoppet. Resten blev 0or. 1 pga Datcha, resten på grund av mig.

Jag hoppas innerligt att jag inte låter bitter eller något nu – för det är jag verkligen inte. Jag tror inte jag gav oss bästa chansen inför den här tävlingen, jag tror vi kan göra bra mycket bättre om vi lägger fokus på det och tränar inför det. Nu har vi gjort det ett par dagar och ska göra i ett par dagar till inför tävlingen nästa helg. Förhoppningsvis går det bättre då poängmässigt. Men tror Datcha tyckte detta var bästa tävlingen ever, så här kul har hon nog sällan haft, haha!

Vi landade på 129,5 poäng om jag minns rätt. Någon måste komma sist också!

This entry was posted in Datcha, Lydnad, Tävling.

One Comment

  1. Ida Ljunggren 31 oktober, 2014 at 20:40 #

    Åh vad jag saknar er! Tänk på hennes attityd – hon tycker det är KUL! Och det är
    Väl det viktigaste? Jag log iaf genom hela programmet 🙂 fina Datchis!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*