SE RallyCH!!!

Vilken dag det blev! Klockan ringde tidigt och bilen styrdes mot Gävle för dagens tävling i rallylydnad med dubbla klasser i mästarklass för Ella. Klockan 9 var det samling och vi startade i klass A för Carina Hedman. En klurig bana som var tight byggt och gick runt sig själv lite. Det kändes som det var lätt att gå vilse innan man gick den – då gick det riktigt fint! Ella hade start 16 och vädret var alldeles lagom – inte så vi frös men inte för varmt. Vi gick in på plan och hon kändes så fint. Jag kände under rundan att det var ett snett backande, lite sneda sitt och nån nos. Men problemet kom inte förrän sista skylten som var ”Sättande under gång, gå runt”. Där la hon sig. Sådär pladaskt, och skitsnyggt om det varit ett läggande. Men inte när det var ett sättande. Jag räkande i huvudet och kände att ”fan… då klarade vi inte championatet”.

Runda två för Sofia Angleby var hon betydligt tröttare. Det kände så i alla fall och jag tyckte det kändes som att hon var rätt borta när vi gick banan. I efterhand när jag kollar på filmen så var hon jättefin. Det hon missar på är en vändning och sedan en till, men i övrigt gör hon ett klockrent program. Jag valde dock att diska oss när hon var på väg bort genom att ta i henne, och när jag redan diskat oss drog jag fram leksaken efter sista snurren för att belöna upp den ordentligt.

På prisutdelningen var det spännande för de hade inte släppt resultatet innan. När vi började närma oss 85-86 poäng i resultatlistan kände jag att nu borde vårt resultat komma. När Carina sen sa ”grattis till alla er som är kvar, ni har klarat det!” så blev jag så glad! Det innebar att vi tog vårt sista cert och därmed SE RallyCH!

På vägen hem stannade vi vid Max så Ella kunde få den traditionella championat-hamburgaren!

1 tanke kring ”SE RallyCH!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *