Taggar lydnad!

Nu är vi igång igen – på riktigt med träningen! Tävlingen närmar sig och det är alltid då jag kommer igång och börjar träna som allra bäst.

I söndags blev det ett effektivt pass tillsammans med Jenny på klubben, i måndags blev det ett pass i ridhuset tillsammans med Pia och Hampus och idag blev det den vanliga onsdagsträningen med nästan hela gänget. Och den här peppen… den är så himla kul!

Ella går just nu som klockan. Jag utmanar och tränar detaljer. Idag körde vi träning på rutan, där fokus låg på att lyssna på dirigeringen. Vi hade flera rutor uppe och tränade på att hon skulle lyssna på vilken hon skulle till vilken gick riktigt bra! Hon var på hugget idag och jobbade så himla, himla fint! Stabilt och tryggt. Körde gruppmomenten också och belönade upp hakan i backen. Även metallapporteringen gick super idag – den som inte brukar gå så bra för att hon brukar trava tillbaka. Men idag, då jävlar var det galopp!

Datcha har också hon fått något lydnadspepp! Hon har så himla kul, tränar så himla fint och går så himla bra! Många av bitarna börjar falla på plats och det känns som att hon ändå kommer ihåg alla momenten från dess att vi tävlade sist. Är ganska sugen på att starta henne i klass tre snart faktiskt… Så fint som hon går! Alla momenten kommer hon ihåg – absolut har vi en hel del detaljer att träna på men överlag så sitter det riktigt fint! Så vem vet… kanske blir det Fagersta i början på januari…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *