Träff med Frida Wallén

Nyss hemkommen från Enköping där jag och Pia varit och träffat Frida Wallén för en timmas privathjälp. Jag brukar framförallt gå kurs med mina hundar när jag har ett problem, eller när jag inte kan något. När jag inte riktigt vet hur jag ska göra eller vilken väg jag ska gå. Och visst, när jag var hos Frida första gången med Ace så visste jag inte vad jag skulle göra eller hur men nu känner jag att jag har rätt bra koll på det. Så när jag skulle till Frida funderade jag på om jag skulle ta med Ella och köra skotträning istället, men där kände jag att jag måste träna mer innan jag kan gå tillbaka dit.

Därför fick det bli Ace som följde med. Min tanke var att vi helt enkelt skulle visa hur långt vi har kommit, och vad vi ska tänka på framöver. Lite för att det skulle bli en egoboost för mig egentligen. Och det blev det! Herregud vad jag älskar min lilla kille!

Vi jobbade med flera olika saker och fick många tips. Bland annat ska vi träna in snurrar för att kunna använda det som energi-höjande. Vi ska börja lägga på kommando på vissa beteenden. Vi ska fortsätta med följsamheten på samma sätt som vi har gjort. Ja, vi har rätt mycket som vi kan jobba på helt enkelt!

This entry was posted in Ace.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*