Vaccination, spår och rally!

Idag jobbade jag kort dag, hade möjlighet att gå hem redan vid 12:30 och ta ut friskvård och lite inarbetad tid från andra dagar. Därför passade jag på att åka ut till Rembacken för att vaccinera Ace. Herregud, att det redan nästan gått fyra veckor sen han flyttade in! Han skötte sig BRILJANT hos veterinären. Gick in självsäkert, nosade runt, hälsade på all personal som älskade honom direkt, märkte inte när han fick sprutan och var superglad och pigg. Riktigt charmig tyckte personalen och jag var glad som en fågel över hans härliga attityd och inställning!

Efter besöket där åkte vi ut till Lunsen. Jag var äckligt trött, men efter lite pepp från Hampus och Pia masade jag mig ut i skogen och la ett spår till Ella. Jag tror inte att appen är så exakt på hur långt spåret är, men det var långt och det var det som var poängen. Träna spårkondition och pinnar – därav hade vi tio stycken i spåret. Det blev en 40 minuter liggtid ungefär, mer tålamod än så hade jag inte när jag satt där själv i skogen. Ella spårade riktigt fint! Hon gjorde ett bra upptag och tuffade sedan på. Lite lågt tempo som gör mig lite orolig och framåt slutet fuskade hon så hon missade två pinnar varav en slutpinnen vilket såklart är  jättesurt. Men hon hittade den när jag ropade tillbaka henne, men det hjälper oss inte på tävling. Men jag är glad att hon tog sig runt och att vi fick träna lite kondition!

Slutligen spenderade vi kvällen på UBK där det var dags att träffa nya träningsgänget i rally! Jag har ett mål att komma med till SM 2018, eller i alla fall försöka komma dit, och jag har väl insett att jag kanske borde träna för att kunna ta mig dit. Så tillsammans med Bea drog vi ihop några roliga människor som vi vill träna med och tanken är väl att vi ska ses då och då och träna tillsammans. Vi byggde en bana spontant som vi körde igenom och jag tyckte Ella kändes riktigt fin. Lite trött och loj, men ändå fin. Lyssnade inte alltid så bra som hon bör, men med träning ska det nog kunna bli riktigt, riktigt bra!

This entry was posted in Ace, Bruks, Ella.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*